Zomer 2017 schoenen trends

Kleren maken de man, maar schoenen maken de vrouw. Veel vrouwen hebben een enorme collectie dames schoenen, maar natuurlijk is ook een nieuw modeseizoen voor de liefhebber ook een reden om weer aan het shoppen te gaan. Daarom hieronder een aantal van de onmisbare schoenentrends voor deze zomer.

Hogerop

De eerste trend waar ik het over wil hebben zijn plateauzolen, of zoals ze in 2017 genoemd worden; platform schoenen. Het past perfect bij de andere trends uit de jaren 90 die ook weer hun herintrede doen en is ideaal voor mensen die klein van stuk zijn!

Poesje mauw

Jarenlang konden hakken niet hoog genoeg zijn. Liep je op 10 cm stiletto’s? Dan was je maar een watje maar nu is dat over want de ‘kitten heel’ (een laag, dun hakje) is weer helemaal terug. Combineer het wel met een wat stoerdere outfit om de truttigheidsfactor laag te houden.

Sneaky

We zagen deze trend vorig jaar al aankomen maar dit jaar zet de trend zich gewoon voort; de maagdelijk witte sneaker. Het model maakt eigenlijk niet uit, dus kies de meest comfortabele sneaker uit die je wil, maar zorg dat alle kleur eraan ontbreekt.

Strikje

Natuurlijk willen we ook trends weten met open schoenen, want het is hopelijk wel een beetje mooi weer komende zomer. Kies voor een blokhak en een veter die je om je enkel/onderbeen wikkelt en you’re good to go.

Welke van deze trends spreekt jou het meeste aan? Je vindt je nieuwe trendy schoenen op Manfield.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =