TREND: Book Clutch

Deze trend laat zien hoe cool het is om een boekenworm te zijn. Designer Kate Spade  heeft deze trend de wereld in gebracht toen zij begin dit jaar haar collectie showde.

 

 

 

 

TRENDY BOEKENWORM

Ik moet zeggen dat ik het idee erachter wel leuk vind en het grappige is dat naast dat je er je nodige spulletjes in kan stoppen, je het ook kan gebruiken als schuilmiddel(ha-ha). Als je bijvoorbeeld op een vriendin moet wachten en iemand voorbij ziet lopen waar je op dat moment geen zin in hebt, gewoon even doet alsof je een boek aan het lezen bent. Problem solved! Toch? Verder is het een interessant item om te hebben en complimentjes zal je er wel mee vangen. Mocht je de keuze maken zo’n clutch te nemen, dan lijkt het mij leuk om er voor één te gaan met de titel waarvan je het boek al gelezen hebt. Misschien loopt een gesprek dan uit van “oh wat een leuke clutch” tot “Goed boek hé! Mijn favoriete deel is..” Kort gezegd, gesprekstof zat met zo’n item in je handen.

 


MUSTHAVE!

Deze book clutches zijn voor fashionable boekenwormen een MUST! Helaas haal je deze niet even op bij de bibliotheek en de prijzen kunnen al gauw op lopen tot een bedrag van €1,200,-

 

Kate Spade

Kate Spade Marry Me Kate Spade Marry Me2

€237,-

 

Olympia Le-Tan

MOBY DICK by Olympia Le-Tan

€ 1.200,-

 

Als je niet van plan bent om veel geld uit te geven is er ook nog een andere oplossing. Hiervoor moet je wel in een creatieve bui zijn want je kan hem namelijk ook zelf maken! Klik op de link hieronder om te zien hoe.

D-I-Y: Book Clutch

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =