SHOCKING NEWS: R.I.P. Paul Walker!

Ik werd vanochtend wakker met het nieuws dat Paul Walker overleden is. De meeste mensen kennen Paul Walker als de acteur uit de Fast&Furious films.

 

 

 

 

 

NIET TE GELOVEN

Wakker gemaakt door het getril van mijn telefoon onder mijn kussen, vriendinnen die mij berichtjes stuurden over het nieuws dat Paul Walker is overleden. Nog niet helemaal wakker probeer ik het te beseffen. Op Facebook, Instagram en Tumblr lees ik niks anders. De acteur is om het leven gekomen door een auto ongeluk toen hij onderweg was naar een bijeenkomst voor zijn organistatie Reach Out Worldwide.  Het ongeluk vond plaats in Santa Clarita(ten noorden van Los Angeles). Paul Walker was een passagier in de auto van een vriend, die eveneens om het leven is gekomen.

 

Meer..

Santa Clarita Valley Signal vermeld dat ze  in een rode Porsche zaten die eerst tegen een lantaarnpaal aanreed, vervolgens tegen een boom belandde en daarna in brand vloog. Politieagenten die bij het ongeluk aanwezig waren, zagen de auto in brand staan. De inzittenden zijn volgens een politiewoordvoerder ter plekke overleden. Paul Walker was 40 jaar.

 

 

both

Mijn hart gaat uit naar beide hun familie en vrienden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

98 − = 91