SELL IT: Depop App

“HELP! Mijn kast kan niet meer goed dicht” Dit komt natuurlijk door die berg kleding waar soms naar meer dan de helft niet meer gekeken wordt. Ik weet zeker dat ik niet de enigste ben met dit probleem, mijn kast zo nu en dan opruimen is dan ook echt nodig. Normaal breng ik een zak met kleding die ik niet meer wil naar het Leger de Heils, maar een vriendin vertelde mij dat het ook een keer leuk is om deze te verkopen(zo kan je ook weer een nieuwe lading kopen).Zij gaf als tip IJ-Hallen op, dus daar ga ik zeker mijn kans wagen.

 

MAAR…

Gisteren viel mijn oog tussen alle gezelligheid(bevrijdingsfestival)door op een app genaamd Depop. Op Depop(‘Your little shop in your pocket‘ zoals zij dat zelf zeggen) kan je op een leuke en veilige manier items kopen, maar ook verkopen en het is allemaal heel overzichtelijk. Ik vind ook dat het wat weg heeft van Instagram, het uiterlijk en de kans om items die jij leuk vindt van andere verkopers te liken. Wat ik persoonlijk fijn vind is het contact met je klanten of verkopers, het gaat allemaal heel gemakkelijk. Ook kan je als jij dat wilt je spullen internationaal verkopen. Ik heb dus snel een account aangemaakt en een aantal(niet allemaal) items die ik wil verkopen online gezet. Gewoon om te testen hoe het gaat.

Depop1 depopsellingIk heb een account aangemaakt onder de naam NMIB(dat zijn mijn initialen). Heb je een account aangemaakt en wil je mij of andere opzoeken, doe dat dan via Explore en let wel op dat als je de naam van degene die je zoekt hebt ingetypt je op users staat en niet op items(dat was een ‘beginners’ foutje die ik maakte)

depop explore depop search

Wil je hier meer informatie over? Neem dan een kijkje op hun website: Depop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =