Seidensticker overhemden

Seidensticker overhemden staan bekend om hun perfecte afwerking en hoge kwaliteit. Ze kunnen ze in alle omstandigheden comfortabel en stijlvol gedragen worden. Bij Overhemden.com vind je een ruime en met zorg geselecteerde collectie Seidensticker overhemden. Kwaliteit waar je op kan rekenen en een persoonlijke service, daarin maken wij het onderscheid.

Perfecte pasvorm voor iedere man

Bij Seidensticker overhemden heb je steeds de keuze uit verschillende pasvormen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en de gelegenheid waarvoor je het hemd wilt dragen kies je dus voor een regular, slim of super slim fit overhemd. Seidensticker heeft 4 collecties met verschillende pasvormen:

Splendesto collectie

De collectie Splendesto overhemden komt in een regular fit pasvorm. Met een normale taillering en de perfecte vorm voor een ideaal draagcomfort ogen deze hemden modieus zonder in te boeten op comfort. Bovendien is de Seidensticker Splendesto collectie verkrijgbaar in extra grote maten en kan je er zelfs een boordmaat 54 in terugvinden. Alle Splendesto overhemden zijn strijkvrij.

Schwarze Rose collectie

De Scharze Rose overhemden-collectie combineert moderniteit en traditie. Deze hemden bezorgen je een stijlvolle en exclusieve uitstraling en zijn herkenbaar aan de zwarte roos die linksonder op de overhemden te zien is. Geen wandelend reclamebord maar een discrete verwijzing naar de kwaliteit en looks die je van een Seidensticker Schwarze Rose mag verwachten. Alle Schwarze Rose overhemden zijn strijkvrij.

Uno collectie

De Uno-collectie legt dezelfde accenten als de Splendesto overhemden. Het verschil is dat ze licht getailleerd zijn al hebben ze nog steeds een regular fit pasvorm. Deze overhemden zijn bijzonder veelzijdig en kunnen op heel verschillende gelegenheden gedragen worden. Deze hemden zijn eenvoudig te strijken (easy iron).

Uno superslim collectie

De naam zegt het al natuurlijk, de Uno superslim collectie van Seidensticker is een uitbreiding van de Uno-collectie. Hier vind je extra getailleerde pasvormen voor een bijzonder scherpe look. En geen probleem als je niet kan strijken want ook deze hemden zijn bijna allemaal strijkvrij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 + = 70