Perfecte schoonheid met behulp van lasers: wat is er al mogelijk?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van lasers als het gaat om hun uiterlijke verzorging. Het geeft perfecte permanente resultaten voor allerlei huid en haarproblemen, mits je de laserbehandelingen uit laat voeren bij de juiste kliniek. Steeds vaker ook kun je terecht in één kliniek voor diverse schoonheidsbehandelingen, van laserontharing tot een laserbehandeling voor de huid.

Laser ontharen

Nooit meer scheren, waxen of epileren en toch altijd een mooie gladde huid? Laserontharing maakt dit mogelijk. Het werkt als volgt: de kop van de laser schiet een gebundelde laserstraal op het huidoppervlak. Deze straal vernietigd alle haarzakjes in het gebied, zodat er geen haren meer uit kunnen groeien. Door de groeifasen van het haar moeten er meerdere behandelingen worden uitgevoerd voor een perfect en glad resultaat, maar dan ben je er wel voor de rest van je leven vanaf.

Tatoeage verwijderen

Er zijn een hoop onderzoeken gedaan naar de hoeveelheid mensen die spijt krijgt na het laten zetten van een tattoo. Zeker is, dat spijt een groot percentage van de mensen treft. Sommigen hebben zoveel spijt van hun keuze, dat ze de tatoeage het liefst helemaal weg willen hebben. Door middel van een reeks speciale laserbehandelingen kan de tatoeage compleet worden verwijderd, zonder dat er littekens worden achtergelaten.

Littekens verwijderen

Daarover gesproken, littekens kunnen ook met behulp van de laser worden verwijderd. Het gaat dan bijvoorbeeld over littekens die zijn opgelopen na een val of operatie.

Vergoeding

Een aantal behandelingen die uitgevoerd worden met de laser worden door zorgverzekeraars vergoed. Het gaat dan voornamelijk over behandelingen in het gezicht of aan waar de patiënt emotionele schade door ervaart. Meer inzicht over de vergoedingen voor de behandelingen kun je het beste opvragen bij je zorgverzekeraar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − = 60