Overhemd in combinatie met sneakers

Nog niet zo heel lang geleden werden overhemden voornamelijk gedragen in de zakelijke wereld tijdens kantooruren of belangrijke besprekingen. Overhemden werden alleen gecombineerd met een nette pantalon, colbert en stropdas, vaak in neutrale kleuren zoals blauw, zwart, wit, grijs en bruin. De nieuwe mode zorgt voor een ware verandering van het kledingstuk “overhemd”.

Hippe overhemden met mooie designs en pasvormen

Het standaard nette overhemd in een neutrale kleur is door de nieuwe mode veranderd in een hip design met prachtige pasvormen. Vandaag de dag is er voor iedere lichaamsbouw een perfect passend overhemd verkrijgbaar. Denk hierbij aan de modellen Slim fit (voor de slanke mannen) of de extra lange overhemden (voor de lange mannen). De speciale modellen zorgen voor een strak en hip effect.

De hippe designs zorgen ervoor dat het overhemd een favoriet kledingstuk geworden is ook tijdens het uitgaan. Er hoeft niet perse meer een colbert en stropdas gedragen te worden. De 2 bovenste knoopjes van het overhemd worden open gedragen. In combinatie met een mooie spijkerbroek en sneakers hoort het overhemd bij een casual maar toch nette style.

Koop wel de juiste maat overhemd!

Of je nou op zoek bent naar een modern zakelijk overhemd of juist naar een overhemd dat je kunt dragen tijdens het uitgaan, de maat van je hemd moet goed zijn! Een te klein, te kort of juist te groot hemd slaat de plank finaal mis. Gelukkig zijn overhemden in allerlei maten te verkrijgen vooral via het internet. Maar omdat je tijdens het internet shoppen niet kunt passen is het heel belangrijk dat je vooraf de juiste maat bepaald! Voor het bepalen van je maat kun je gebruik maken van de maattabel op de website van Mouwlengte7.com. Hierdoor weet je zeker dat het overhemd dat je besteld ook als gegoten zit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − = 4