NEW IN: YSL Lipstick, H&M overslagblouse & Air Jordan 4 Retro “Green Glow”

Van de week liep ik door de stad met de bedoeling alleen even snel naar De Tuinen te gaan, maar zoals gewoonlijk kon ik mezelf niet tegenhouden om nog wat andere winkels binnen te stappen. Ze zaten inmiddels op mijn pad naar De Tuinen toe..

 

 

 

 

YSL LIPPENSTIFT

Bij de douglas heb ik een YSL lipstick gekocht. De kleur die ik gekocht heb is een kleur die ik allang in gedachte had, alleen twijfelde ik zo erg omdat de kleur best fel lijkt. Ik heb de gok gewaagd en ben blij dat ik dat gedaan heb. De kleur is mooi en is niet zo fel als je ‘em op hebt.

ysl2

ysl4

ysl3

 

 

H&M OVERSLAGBLOUSE

Bij de H&M heb een overlagblouse gekocht met een printje. Ik neig vaak naar eenvoudige blousen(zonder print), maar ik vond de print op deze blouse wel wat hebben.

 

overslagblouse3

overslagblouse1

overslagblouse2

 

AIR JORDAN 4 RETRO “Green Glow”

Last but not least. Bij de Footlocker, sneakers. Werd gelijk verliefd toen ik deze zag, vooral op de kleur.

 

jordan greenglow

 

Ik koop naast het nodige altijd wel één, twee, drie (of vier) dingen meer, maar spijt van deze drie (extra) aankopen heb ik niet!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =