NEW IN: Things to wear & Things to try

Ik had de afgelopen  dagen de griep goed te pakken, je kent het wel tranende ogen, verstopte neus, keelpijn, pijn over je hele lichaam en hoesten op elk moment. Na 2 dagen thuis blijven besloot ik wel weer gewoon alles op te pakken. Gisteren ben ik even de stad in geweest, dat geeft je altijd wel een beter gevoel.

 

 

 

M’N LIJSTE BESTAAT DIT KEER UIT

  • Dikke trui van  Zara
  • Faux Fur vest van Zara
  • Bomberjack van SOHO
  • Venus gezichtmaskers/peeling
  • Verzachtende Tonic van L’oréal
  • Talasso scub van Collistar
  • Waterproofmascara van Chanel

 

 

 

THINGS TO WEAR

trui2 trui1

Als koukleum heb ik een zwak voor dikke truien, lekker warm voor in de winter. Ik heb ‘em een maat groter gehaald zodat ie wat ruim valt.

 

fur3 fur2 fur1

De faux fur vest lijkt dit seizoen weer in te zijn.Overal waar je kijkt zie je een bontje. Was er altijd al geïnteresseerd in, maar nooit zo dat ik er 1 moest en zou hebben. Dat veranderde gelijk toen ik deze zag hangen, hij voelt ook zo lekker aan. Ik denk dat het deze keer  gewoon zo moest zijn, ik had de laatste te pakken.

 

jack2 jack3 jack1

Bomberjacks zijn denk ik wel het item waar ik vorig jaar lente mee geobserdeerd was. Me eerste die ik toen gekocht had was er 1 van Zara. Daarna volgde er meer. Ik vind ze een leuke en goede oplossing voor wanneer je geen (dikke) jas aan hoeft, maar ook niet zonder jas naar buiten kan. De dessin op de jack trok me het meest aan.

 

THINGS TO TRY

VenusMask7

Een maskertje is altijd wel even lekker. Ik probeer steeds verschillende en dus nu zijn die van Venus aan de beurt. Dit zijn uiteraard niet de orginele verpakkingen, zie het als een extra groot monsterje(zijn ook maar 1 euro per stuk).

VenusMask5 VenusMask1
Reinigingsmasker:
Deze masker zegt de huid grondig te reinigen en haalt overtollig talg en onzuiverheden weg. Het textuur is net als die van een mud-mask (lekker dik dus) en heeft een frisse geur.

VenusMask6 VenusMask2
Hydraterend Masker:
Deze masker zou regenererend en hydraterend werken. Het geeft je huid een fris gevoel en laat deze er stralend uitzien. Het masker heeft een lichte geltextuur en heeft plantaardige bestanddelen zoals olijfolie en roodalgen. Fris van geur.

VenusMask4 VenusMask3
Gezichtspeeling:
De gezichtspeeling heeft een scrubtextuur, de scrub zou met zijn micro-deeltjes de huid van dode huidcellen ontdoen.  De peeling ruikt net als de andere twee heel fris.

 

loreal2 loreal1
Ik wissel best vaak van tonic, vind het leuk om steeds verschillende te proberen. De tonic die ik hiervoor gebruikte was van het merk Formula 10.0.6  die vond ik persoonlijk wat sterk . Dus nu ga ik voor een zachtere. Deze tonic zou de huid egaal maken en onzuiverheden verwijderen. Ik hoor er veel goede dingen over dus ben benieuwd hoe deze het op mijn huid zal doen. Ik heb hem nog niet gebruik, maar wat ik wel weet is dat het een wat dik textuur heeft en heerlijk ruikt.

 

scrub6

scrub5

Talasso Scrub van Collistar, het ruikt echt naar een wellness/Spa. Deze scrub belooft een evitaliserende en herstellende behandeling voor de huid te zijn. Dit zal komen doordat de geneeskrachtige werking van het product uit de zee wordt gehaald (thalassotherapie) en uit een zeer zorgvuldig aantal geselecteerde essentiële oliën om zo de effecten van het exfoliëren te vergroten. De scrub bevat een mix van 90 soorten zeezouten met verschillende korrelgrootte gecombineerd met een mix van plantaardige oliën en zeer zuivere essentiële, aromatische oliën die op de huid inwerken.
scrub2

scrub1

scrub4

scrub3

Chanelmascara6 Chanelmascara2 Chanelmascara5 Chanelmascara4 Chanelmascara3 Chanelmascara
Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet echt een try-out is. Ik heb deze mascara eerder gebruikt, maar was daarna kort overgestapt op de mascara van Sephora. Ik zat in een periode dat ik bijna alleen dingen van Sephora wou gebruiken omdat ik het een fijn merk vind. Vooral de primer, highlighter en mascara. Helaas heeft Sephora haar deuren in Nederland gesloten. Ik heb nog wel een voorraadje van de highlighter en mascara, maar die gaan uiteindelijk ook op. Dus waarom niet alvast nieuwe inslaan, we wachten nooit tot het helemaal op is toch.

Ik heb van deze mascara dit keer gekozen voor de waterproof versie, blijft langer zitten. Wat ik fijn vind van deze mascara is het borsteltje, het is niet te hard(bij sommige mascara’s doet het pijn bij het op doen, niet fijn!) en het klontert niet.

2 Responses to “NEW IN: Things to wear & Things to try”

  1. Whitney schreef:

    Ohh ik ben fan van je faux fur vest!! I love it! De mascara van Chanel is echt een topper idd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 23