NEW IN: Make-Up, Clutch & Beanie

Shopping is cheaper than a psychiatrist (ha-ha)

Ik vind winkelen gewoon leuk(wie niet), kan het inmiddels wel een soort hobby noemen. Ik koop altijd wel iets(groot of klein) en dat was gisteren toen ik even de stad in ging met een vriendin van mij niet anders.

 

 

 

 

LIJSTJE VAN MIJN (kleine) INKOPEN:
OPI nagellak
Make-Up:YSL lipstick, L’Oréal Carisse lipgloss en Lancôme lipstick
Clutch van Parfois
Beanie van SilverspoonAttire (niet gisteren gekocht, wel van de week binnen gekomen. Besteld op ASOS.com)

 

newin3 newin4 newin5

 

newin10 newin11 newin9

 

 

 

newin12 newin13

 

 

newin7 newin8 newin6

 

 

newin14 newin15 newin16

 

KORT OVER PARFOIS

Ik heb Parfois gisteren pas ondekt toen ik de V&D in liep, ik wou echt alles hebben. Ze hebben leuke tassen en sieraden. Je zal mij zeker vaker horen over dit merk.

 

newin newin1

SILVER SPOON ATTIRE

Silver spoon Attire een kledinglijn van Avigail and Damian Collins en ingeïnspireerd door streetstyle en de muziek die zij leuk vinden. Silver Spoon Attire staat vooral bekend om hun leuke beanies, deze worden onder andere ook gedragen door Rihanna.

 

WEBSITES:
Ben je benieuwd geworden naar Parfois of Silver Spoon Attire?  Klik dan hieronder.
Parfois
Silver Spoon Attire

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1