HAPPY CHALLENGE: Trots terugkijken

Opdracht nr. 10! De laatste opdracht. Het is super snel gegaan en ik ben blij dat ik uiteindelijk toch heb meegedaan. Ik doe voordat ik met de laatste opdracht begin even snel een samenvatting van opdracht nr.9

 

 

 

 

DREAM BIG

Ik heb er bewust voor gekozen om opdracht nr. 9 niet uitgebreid te doen omdat ik dat al in opdracht nr. 2 heb gedaan. (Lees hier over mijn droom als je dat nog niet gedaan hebt.) Wel zou ik als ik helemaal nergens rekening mee zou hoeven houden, dus geen obstakels what so ever, naast mijn Mode PR droom ook graag een organistatie willen beginnen die zelf naar ontwikkelingslanden gaat en daar aan de slag gaat met het oprichten van alles dat nodig is voor die mensen daar, om een eerlijk leven te leiden. Scholen, huizen, schoon drinkwater, voedsel, noem maar op. Dus geen organisatie die het via via doet, maar er zelf recht op af gaat. Ik vind dat er daar nog te weinig van zijn.

photo

 

BE PROUD

En nu verder met de laatste opdracht. Voor deze opdracht moeten we 5 dingen noemen waar we trots op zijn en 5 dingen die we geleerd hebben tijdens de Happy Challenge.

5 dingen waar ik trots op ben:

 • Zelfinzicht: Ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik voor andere kan betekenen. Als er iets is zoek ik altijd eerst de oorzaak/oplossing bij mezelf voordat ik met me vinger wijs of hulp zoek. Ik ben zo’n beetje mijn eigen ‘Go-to person’.
 • Doorzettingsvermogen: Je zal me heus wel een keer  ‘Ugh, ik kan niet meer’ horen zeggen, maar opgeven doe ik dan toch niet. Ik wil er altijd zeker van zijn dat ik het me alles heb gegeven.
 • Hoopvol: Ik probeer altijd zo positief en kalm mogelijk te zijn. Hoop hebben dat dingen uiteindelijk wel goed komen, zolang je er voor open staat dat dingen niet altijd zullen gaan zoals jij gepland hebt.
 • Gezondheid: Veel kennen hierin ups & downs, ik ook.  Ik ben trots op het feit dat ik mezelf niet heb laten gaan in ongezonde keuzes en gelukkig het beste met mezelf voor heb. Ik maak steeds gezondere keuzes en dat voelt fijn.
 • De mensen om mij heen: In mijn vorige Happy Challenge post vertelde ik al dat ik prachtige mensen om me heen heb, die mij steunen no matter what en daar ben ik heel trots op. Het zijn allemaal mensen die ook gaan voor wat zij willen, echte doorzetters. Naast dat ze goed bij mij aansluiten, motiveren zij mij ook om door te gaan.

32088-Have-Faith-And-Believe-In-Yourself

 

5 dingen die je geleerd hebt van de Happy Challenge:

 • Positieve energie: Iets wat ik al wist, maar wat bij de Challenge extra duidelijk is geworden is dat als je positieve energie geeft je dat ook ontvangt. Het is heerlijk aanstekelijk.
 • Dromen: Je droom op ‘papier’ zetten. Ik hield mijn dromen altijd voor me, tenzij iemand ernaar vroeg dan vertelde ik het wel, maar nooit uitgebreid. Ik vond het leuk om erover te bloggen en er creatief mee bezig te zijn. De reacties die ik erop heb gekregen waren ook positief, dat motiveert alleen maar meer.
 • Niet perfect: Perfectionisme, ik heb er een handje van. Ik heb tijdens deze Challenge vooral geleerd om dat wat meer los te laten. Niet alles hoeft perfect te zijn.
 • Creativiteit: Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en tijdens de Happy Challenge is dat ook meer naar boven gekomen.
 • Genieten: In deze tijd zijn we druk, druk, druk. Het wordt steeds lastiger om de tijd te nemen en te genieten van de kleine, mooie dingen in het leven. Ik heb geleerd om me daar bewust van te maken en de tijd te nemen om ECHT te genieten.

staypositive

Ik vond het een leuke, positieve en leerrijke ervaring. Veel leuke blogs ontdekt die ik ook zeker blijf volgen. Lisanne, Kelly en Marieke bedankt voor het opzetten van de Happy Challenge!  Mocht er ooit weer zoiets komen dan doe ik weer mee.

Images: Tumblr.com

2 Responses to “HAPPY CHALLENGE: Trots terugkijken”

 1. Whitney schreef:

  Vond het ook echt leuk om mee te doen! Moeten we vaker doen, over onze dromen praten en er mee bezig zijn. Liefs! <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 50 = 54