HAPPY CHALLENGE: Omring je met positieve mensen!

Tijd voor opdracht nr. 8 alweer, het gaat zo snel! Ik weet wat je nu denkt  ‘Waar is opdracht nr. 7 dan?’ Die heb ik even overgeslagen, ik heb ook niet echt de tijd gehad om elke dag een lijstje bij te houden. Bij opdracht nr. 7 moesten we elke dag iets noemen waar we dankbaar voor zijn. Even snel in het kort, ik ben elke dag dankbaar voor een nieuwe dag(hoe cliché dat ook klinkt) en heel dankbaar voor de mensen die er altijd voor me zijn. Anyway, verder met opdracht nr. 8!

 

 

POSITIVE PEOPLE

Omring je met positieve mensen! We kennen allemaal een aantal mensen die een positieve invloed hebben op ons leven. Ik denk dat naar mate je groeit in het leven je dat ook steeds meer gaat inzien en zo dan ook steeds beter de negatieve uit je leven kan verwijderen. Qua vriendschappen zijn er dan ook geen negatieven meer en de negatieve mensen die daar buiten staan doen er niet toe.

lovely

Het belangrijkste is dat de mensen die zeggen dat zij er voor je zijn, er dan ook ECHT voor je zijn en niet alleen wanneer het goed met je gaat. Niemand heeft wat aan ‘Mooi weer vrienden‘, ik ben dan ook zó blij dat de positieve mensen in mijn leven er voor me zijn in goede en slechte tijden. Zij moedigen mij juist aan als het even wat minder gaat en motiveren mij om er het beste van te maken.

 

MY CIRLE OF POSITIVITY

De meest positieve mensen in mijn leven zijn:

 • Mom&Dad: Het begint echt allemaal bij mijn moeder en vader. Als ik het even niet meer weet  zijn zij degene die mij geruststellen en ik weet dat het op een eerlijke manier gebeurt omdat zij het beste met me voorhebben.
 • Whitney(whtny’s blog): Één van mijn beste vriendinnen en ik wil niemand voortrekken, maar eerlijk is eerlijk ik zie Whitney gewoon als familie. Ik ken haar zolang! Ze was erbij op mijn allereerste B’day en sinds dien is zij altijd in mijn leven gebleven.
 • Best Friends: Ze staan altijd voor me klaar en ik kan altijd bij ze terecht voor wat dan ook, op elk moment van de dag. Lachen, gieren, brullen en huilen! Het is fijn om te weten dat ik zulke goede vriendinnen heb.

positivity1

Verder raak ik ook positief geïnspireerd door andere bloggers. Ik vind het leuk om al die positieve dingen te lezen op andere blogs.

Images: Tumblr.com

6 Responses to “HAPPY CHALLENGE: Omring je met positieve mensen!”

 1. Iris schreef:

  Wat schrijf je fijn 🙂
  Je hebt er een volger bij!

 2. Mirte schreef:

  Klopt inderdaad dat als je ouder wordt sneller negatieve mensen uit je leven kunt filteren, als het ware. Althans dat geldt voor mij. Al vind ik het wel moeilijk dat er mensen zijn die je niet kunt “verwijderen”, omdat je ze in je dagelijks leven tegen komt (zoals collega’s, familie). Stof om over na te denken dus. Fijn dat je zo’n lieve mensen om je heen hebt.

  • Naomi schreef:

   Ja ben ook heel blij met die mensen in mijn leven en ben het met je eens dat je sommige (negatieve)mensen niet kunt verwijderen omdat je ze dagelijks tegenkomt, maar je kan wel proberen om zo min mogelijk van hun negativiteit aan te trekken.

 3. Whitney schreef:

  Mijn lieverd! Wij worden samen oud! Love you!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 − 72 =