HAPPY CHALLENGE: Mijn droom

Het is de beurt aan opdracht nr. 2! Dit keer moeten we onze droom beschrijven. Ik vind dit een lastige en ik zal vast niet de enigste zijn.  Het kan best moeilijk zijn om een droom te beschrijven op een manier precies zoals jij het voor je ziet en dat het niet suf overkomt. Naast dat is het soms ook best iets persoonlijks. Wil ik wel dat andere mijn droom weten? Achja, waarom niet!

walt disney dream

WAAR DROOM IK VAN..

Ik heb aardig lang moeten nadenken, omdat ik meerdere dromen heb die ik wil waar maken. Ik moest voor dit dus goed bedenken welke droom nou echt bovenaan staat en dat is gelukt.
Ik droom al een tijdje over mijn eigen Mode PR bureau. Deze droom is eigenlijk alleen maar groter geworden toen The Hills op tv kwam en ik daarna Kell on Earth begon te volgen en ik me aangetrokken voelde tot het werk dat ze deden bij People’s Revolution. Ik kan alleen maar respect hebben voor hoe ver Kelly Cutrone met haar bedrijf is gekomen. Het ging bij mij eerst alleen om het werken bij een succesvol mode pr bureau en uiteindelijk is dat gegroeid tot een eigen (succesvol) mode pr bureau willen opstarten.

kellonearth

hills134 thehills

 

WAAROM?

Ik heb altijd al een interesse in mode gehad, je kan eigenlijk gewoon zeggen dat ik er een passie voor heb. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te regelen/organiseren. Een mode PR bureau doet alles met betrekking tot naam, merk, press, imago, tijdschriften credits en evenementen. Het lijkt me leuk om designers te helpen hun imago zo goed en positief mogelijk te presenteren, dagen bezig zijn met het brainstormen en het inwinnen van bekendheid voor een lijn. Dit kan weer bestaan uit communiceren met redacteurs en kijken wat voor soort stijl zij zoeken voor opkomende fotoshoots, met stylisten van bekendheden praten en kijken wat voor looks goed zouden staan bij hun clienten, fotoshoots en interviews opzetten, gewoon alles in verband staand met de designer. Dat vind ik geweldig.

 

fashionprgirl

 

 

Het is natuurlijk niet alleen maar fun times. Er komt zoveel meer bij kijken. De mode wereld is pittig en stevig in je schoenen staan is een must. Het zal geen makkelijke opgave worden om deze droom werkelijkheid te laten worden, maar waar een wil is, is een weg. Toch ?

Images: Tumblr, MTV.com, WeHeartIt

6 Responses to “HAPPY CHALLENGE: Mijn droom”

  1. Sylvia schreef:

    Ik vind het een mooie droom 🙂 En The Hills, damn, ik mis die serie.

Trackbacks/Pingbacks

  1. HAPPY CHALLENGE: Visionboard - TrendyBeauty - […] maken. Vorige week vertelde ik dat mijn droom is om een eigen Fashion PR bureau te hebben. (Lees hier…
  2. HAPPY CHALLENGE: Trots terugkijken - TrendyBeauty - […] opdracht nr. 9 niet uitgebreid te doen omdat ik dat al in opdracht nr. 2 heb gedaan. (Lees hier over mijn…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 1