Haarverzorging voor extensions

Het haar van een vrouw is natuurlijk heilig. Als vrouw wil je altijd naar buiten lopen met het gevoel, mijn haar kan niks gebeuren vandaag. Nu is dat niet altijd mogelijk, wel hebben we meerdere tips om ervoor te zorgen dat dit zo vaak mogelijk het geval is! Die bos met haar verdient het om met trots gedragen te worden natuurlijk.

Wanneer ze haar extensions zetten bij je is het natuurlijk zaak dat deze daarna ook goed verzorgd worden. Gelukkig zijn er heel veel verschillende manieren om dit te doen als vrouw. Het is zaak dat je je haar ontward met een speciale borstel. Dit noemen ze een hair extensions borstel, deze moet je vanaf de hoofdhuid door laten gaan tot de punten. Het is aan te raden dit twee keer per dan te doen. Ontwar je haar dus volledig van beneden naar boven. Het is belangrijk dat je deze handeling altijd doet voordat je je haar gaat wassen. Was je haar ook altijd van boven naar beneden. Dit doe je om extreme klitten te voorkomen na het wassen. Wanneer je haarverlenging hebt raden wij ook altijd aan om je haar er na te drogen met een föhn, dit zorgt voor mooi volume in je haar.

Naast de verzorging heb je natuurlijk ook de styling. Uiteindelijk is dit voor het oog het belangrijkste. Wanneer je een dag hebt dat je denkt ik wil een mooie bos krullen, en deze wil ik langer dan een uur behouden. Dan is het zaak om mouse aan te brengen op nat haar. Dit droog je daarna met een föhn. Neem een middel lange pluk van je haar en spuit daar lichtjes wat haarlak op. Doe dit over de pluk voordat je de pluk in je krultang wikkelt. We raden aan de pluk ongeveer 30 seconde in de krultang te houden en rol deze dan rustig terug.

Voor het optimale stijle haar raden wij aan eerst een beschermende olie aan te brengen op je haar. Borstel dit daarna volledig uit. Neem dan net als bij de krullen een middel lange pluk haar en ga met de borstel er doorheen met gelijk de stijltang er achteraan. Zo leg je de haren mooi recht voor een mooi stijl resultaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 5 =