Geschikte schoenen voor op vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee…..

Het inpakken van kleding en schoenen voor je vakantie blijft lastig. Vooral wanneer je in Nederland blijft, is het lastig te voorspellen wat voor weer het wordt. Het gevolg hiervan is dat je meestal veel te veel kleding en schoenen mee neemt. Dat is vooral bij schoenen vervelend omdat ze veel plaats innemen in je tas en ook nog eens erg zwaar zijn om mee te moeten zeulen.

Wat voor schoenen kun je nou eigenlijk het beste meenemen op vakantie?

Dat hangt van verschillende dingen af. Als eerste moet je kijken naar wat voor vakantie je gaat houden. Ga je op wandelvakantie dan is het wel heel raadzaam om goede wandel- en/of bergschoenen mee te nemen. Heb je een strandvakantie geboekt, dan neem je slippers of sandalen mee. Iets anders waar je op moet letten is de rest van je garderobe. Draag je het liefst nette jurkjes of broeken met overhemden dan passen daar het beste nette schoenen bij. Ga je vooral basic gekleed dan zijn sportschoenen, gympen of slippers weer meer geschikt.

Het belangrijkste aandachtspunt is misschien wel dat je voor ogen moet houden dat je dus een ontspannen vakantie wilt gaan vieren, en je niet te druk wilt maken over je schoenen. Neem daarom een neutraal stel dichte schoenen en een paar sandalen of slippers mee en je komt al een heel eind. Want is het nou echt zo erg als je schoenen iets minder goed bij je outfit passen? Je gaat toch lekker op reis en niet naar een modeshow? Maak het je vooral niet te moeilijk en geniet van je vakantie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3