FENDI x CELEBS: Bags for Charity

Fendi werkt samen aan een nieuw charity project met fashionable celebrities zoals Rihanna, Sarah Jessica Parker, Rachel Feinstein, Jourdan Dunn(model) en Leandra Medine (blogger –  Man Repeller) om de opening van Fendi’s nieuwste flagshipstore in Madison Avenue, New York te vieren.

 

 

 

Fendi-3-Baguette-Bag-fb

FENDI 3BAGUETTE HANDBAG

De vijf dames gaan ieder een Fendi 3Baguette handbag personaliseren. Rihanna, Sarah Jessica Parker en Rachel Feinstein hebben ook alle drie een micro versie van de 3Baguette handbag ontworpen.

De tassen zullen als eerst te zien zijn op een cocktailparty die gehouden wordt in de nieuwe winkel op 13 februari 2015. Dit feest wordt gehost door Karl Lagerfeld, Silvia Venturini Fendi en Pietro Beccari (Voorzitter en Chief executive officer). De tassen zullen in de nieuwe winkel te zien van 13 februari tot 13 maart en zullen tegelijkertijd ook beschikbaar zijn voor verkoop, ook zal er een online veiling zijn op launch3baguetteauction.fendi.com. Deze website wordt eind deze maand gelanceerd.

 

DE OPBRENGST

De opbrengst zal gaan naar liefdadigheidsorganisaties die gekozen zijn door de vijf dames.

Rihanna – The Clara Lionel Foundation|
Deze stichting heeft zij opgericht in 2012 ter ere van haar grootouders. De stichting werkt  eraan om de kwaliteit van leven voor gemeenschappen wereldwijd op het gebied van gezondheid, onderwijs, kunst en cultuur te verbeteren.

 

Sarah Jessica Parker – The Brain Trauma Foundation
De BTF is opgericht in 1986. De stichting werkt eraan om de resultaten van TBI patiënten wereldwijd te verbeteren, dit door middel van het ontwikkelen van richtlijnen voor praktijken en het uitvoeren van klinisch onderzoek en het opleiden van medische professionals en consumenten.


Jourdan Dunn – The Sickle Cell Disease Association of America
Deze stichting is opricht in 1971. Hun missie is om de kwaliteit van gezondheid, het leven en diensten van individuen, families en gemeenschappen die sikkelcelziekte hebben of er mee te maken hebben te verbeteren. Ook bevorderen zij de zoektocht naar een remedie voor alle mensen wereldwijd met sikkelcelziekte.

 

Leandra Medine – The Ovarian Cancer Research Fund
De OCRF stichting is opricht in 1994. Hun missie is om wetenschappelijk onderzoek dat leidt tot meer effectieve identificatie, behandeling en uiteindelijk een remedie voor eierstokkanker te financieren.

 

Rachel Feinstein -The Naomi Berrie Diabetes Center (Columbia Presbyterian Hospital)
Zij werken eraan om hun onderzoek steeds weer te verbeteren en zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan patiënten in hun klinieken.

 

Ik vind dit soort projecten het mooist en er is dan ook geen mooier, beter gevoel dan iets goeds te doen en te geven. Ik hoop natuurlijk dat ze veel kunnen binnen halen zodat al deze organisatie hun goede werk kunnen voortzetten. Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar hoe de tassen eruit zullen zien.

 

 

 

 Bron: WWD, Real Style, claralionelfoundation.org, braintrauma.org, sicklecelldisease.org, ocrf.org, nbdiabetes.org

One Response to “FENDI x CELEBS: Bags for Charity”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 11 = 15