De 5 leukste schoenen voor deze winter

Schoenen maken een outfit compleet. Het is daarom dus ook belangrijk dat je altijd het juiste paar voorhanden hebt. Daarbij komt ook nog eens dat schoenen een beschermende rol voor je voeten spelen. In de winter geldt dit door de kou ook nog eens dubbelop. Dat neemt niet weg dat ze vooral ook leuk moeten zijn. Dit zijn de 5 leukste.

1. Suede desert boots
Praat je over comfort, dan heb je het natuurlijk over suede. Daarom zijn de desert boots dan ook de hoogstgeplaatste schoenen op deze lijst. Je kunt bij Sacha.nl een zeer mooi paar in het zwart vinden. Deze schoenen staan ook nog eens zeer goed onder vrijwel elke outfit en kunnen dus zowel in je vrije tijd als op formele gelegenheden goed dienstdoen.

2. Veterschoen lakleer
De veterschoen staat voor geraffineerdheid. Wie immers de moeite neemt om dagelijks zijn veters op orde te brengen maakt een betere indruk dan iemand die instappers verkiest. Wil je de mooiste paren, dan kom je al snel bij Manfield uit. Daar vind je bijvoorbeeld mooie veterschoenen van zwart lakleer. Deze zijn vooral perfect tijdens de feestgelegenheden van december.

3. Veterschoenen suede
Ga je voor een combinatie tussen de nummers 1 en 2 op deze lijst, dan kom je als vanzelf bij dezelfde veterschoen uit, maar dan uitgevoerd in suede. Deze schoen is minstens zo mooi, maar net iets minder formeel. Dat maakt hem dus ook geschikt voor andere dagen dan de kerstdagen alleen. Dat is natuurlijk vooral belangrijk als je de schoenen hun geld wilt laten opbrengen.

4. Veterboots
De boots doen het altijd goed in de winter als herenschoenen. Daarom is een keuze maken uit één van de vele modellen veterboots die er momenteel te krijgen zijn altijd een goede. Zo kan je altijd casual, maar toch stijlvol gekleed gaan. Vooral wanneer je comfort en stijl wilt combineren kan je hier veel succes mee boeken als man.

5. Hoge sneakers
Is de boot net iets te veel van het goede, dan kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de hoge sneaker. Dit kan je eigenlijk gewoon zien als de wintervariant van je zomerschoen. Dit is wel ook direct wat het zo aantrekkelijk maakt voor velen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 − 22 =