PERSONAL, FASHION & BEAUTY BLOG

HAPPY CHALLENGE: Visionboard

Opdracht nr.3 vind ik tot nu toe het leukst! We moesten voor deze opdracht onze droom visueel maken. Vorige week vertelde ik dat mijn droom is om een eigen Fashion PR bureau te hebben. (Lees hier meer)

 

 

 

 

MIJN VISIE

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, dus ik heb me goed kunnen vermaken met al dat knippen en plakken. Bekijk hieronder het resultaat:

Visionboard

Mijn visionboard bestaat uit afbeeldingen die te maken hebben met Fashion PR, motivatie quotes en dingen die voor mij persoolijk belangrijk zijn, die onder andere te maken hebben met persoonlijke groei.

Ik zal het wat uitgebreider uitleggen..

Pr101

#PR101:
Je ziet het misschien niet zo goed, maar boven in de hoek staat PR101. Ik heb een aantal tips verzameld, gegeven door mensen die zelf in PR werken. Het leek me handig om deze tips om mijn visionboard te zetten. Een soort reminder van wat onder andere belangrijk is in de PR business.

 

allpr

proffice

 

Prlife

All PR:
Op deze drie afbeeldingen zie je onder andere dingen die te maken hebben met PR. Pers, fotoshoots, magazines, showrooms, modeshows etc.

 

Balance
International

 

 PERSONAL

Naast het willen waar maken van mijn PR droom, is persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk en ik denk dat je daar nooit echt helemaal mee klaar bent. Balans vinden in je leven is niet altijd makkelijk, maar het is wel echt nodig. Liefde, hoop en in jezelf geloven horen daar ook bij. Hoop hebben dat mijn droom zal uitkomen en geloof hebben in mezelf, dat ik het kan waar maken.

Het vliegtuigje en de werelddelen die je ziet zijn beide persoonlijk, maar ook gebaseerd op mijn droom. Ik zou het namelijk geweldig vinden als mijn PR bureau succesvol wordt en het liefst dan ook internationaal. Daarnaast wil ik ook gewoon nog meer landen zien.

 

Dit was ’em dan. Ik  hoop dat mijn visie in iedergeval een beetje duidelijk is overgekomen bij jullie.

4 Responses to “HAPPY CHALLENGE: Visionboard”

  1. Whitney zegt:

    Lekker creatief bezig geweest. Ik moet die van mij nog maken. Gaat denk ik digitaal worden aangezien ik al mijn tijdschriften weggegooid heb (oeps).

  2. Sylvia zegt:

    Ah, heel leuk gedaan :) Wat maakt iedereen er toch op z’n eigen manier veel werk van!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 4 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>